アイテムタイプ |
Article |
ID |
|
プレビュー |
画像 |
|
キャプション |
|
|
本文 |
AN10079809-20170930-0017.pdf
Type |
:application/pdf |
Download
|
Size |
:2.8 MB
|
Last updated |
:Oct 12, 2017 |
Downloads |
: 853 |
Total downloads since Oct 12, 2017 : 853
|
|
本文公開日 |
|
タイトル |
タイトル |
中温領域での脂肪酸劣化 : 過酸化物価を指標として
|
カナ |
チュウオン リョウイキ デノ シボウサン レッカ : カサンカブツカ オ シヒョウ トシテ
|
ローマ字 |
Chuon ryoiki deno shibosan rekka : kasankabutsuka o shihyo toshite
|
|
別タイトル |
名前 |
Fatty acid degradation in the medium temperature range : peroxide value index
|
カナ |
|
ローマ字 |
|
|
著者 |
名前 |
牧原, 京平
|
カナ |
マキハラ, キョウヘイ
|
ローマ字 |
Makihara, Kyohei
|
所属 |
慶應義塾大学医学部化学教室
|
所属(翻訳) |
Department of Chemistry, Keio University School of Medicine
|
役割 |
|
外部リンク |
|
名前 |
母里, 彩子
|
カナ |
モリ, アヤコ
|
ローマ字 |
Mori, Ayako
|
所属 |
慶應義塾大学医学部化学教室
|
所属(翻訳) |
Department of Chemistry, Keio University School of Medicine
|
役割 |
|
外部リンク |
|
名前 |
井上, 浩義
|
カナ |
イノウエ, ヒロヨシ
|
ローマ字 |
Inoue, Hiroyoshi
|
所属 |
慶應義塾大学医学部化学教室
|
所属(翻訳) |
Department of Chemistry, Keio University School of Medicine
|
役割 |
|
外部リンク |
|
|
版 |
|
出版地 |
|
出版者 |
名前 |
慶應義塾大学日吉紀要刊行委員会
|
カナ |
ケイオウ ギジュク ダイガク ヒヨシ キヨウ カンコウ イインカイ
|
ローマ字 |
Keio gijuku daigaku Hiyoshi kiyo kanko iinkai
|
|
日付 |
出版年(from:yyyy) |
2017
|
出版年(to:yyyy) |
|
作成日(yyyy-mm-dd) |
|
更新日(yyyy-mm-dd) |
|
記録日(yyyy-mm-dd) |
|
|
形態 |
|
上位タイトル |
名前 |
慶應義塾大学日吉紀要. 自然科学
|
翻訳 |
The Hiyoshi review of natural science
|
巻 |
|
号 |
62
|
年 |
2017
|
月 |
9
|
開始ページ |
17
|
終了ページ |
21
|
|
ISSN |
|
ISBN |
|
DOI |
|
URI |
|
JaLCDOI |
|
NII論文ID |
|
医中誌ID |
|
その他ID |
|
博士論文情報 |
学位授与番号 |
|
学位授与年月日 |
|
学位名 |
|
学位授与機関 |
|
|
抄録 |
The sorts and amounts of edible fat intake have been important from the viewpoint of preventive medicine. Excessive fat intake has been reported to affect not only the cardiovascular system but also diseases such as the endocrine and nerve systems. At present, biological effects such as perilla oil of omega 3 PUFA (polyunsaturated fatty acid) and coconut oil of MCFA (medium-chain fatty acid) have been studied and have attracted attentions. On the other hand, the quality of the oil itself is left to the supplier. In this study, we aim to evaluate simply degradation of fats and oils with the peroxide number by 60 ℃ which is common in the home as a use condition.
|
|
目次 |
|
キーワード |
|
NDC |
|
注記 |
|
言語 |
|
資源タイプ |
|
ジャンル |
Departmental Bulletin Paper
|
|
著者版フラグ |
|
関連DOI |
|
アクセス条件 |
|
最終更新日 |
|
作成日 |
|
所有者 |
|
更新履歴 |
|
インデックス |
|
関連アイテム |
|