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AN10079809-20170930-0017  
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本文公開日
 
タイトル
タイトル 中温領域での脂肪酸劣化 : 過酸化物価を指標として  
カナ チュウオン リョウイキ デノ シボウサン レッカ : カサンカブツカ オ シヒョウ トシテ  
ローマ字 Chuon ryoiki deno shibosan rekka : kasankabutsuka o shihyo toshite  
別タイトル
名前 Fatty acid degradation in the medium temperature range : peroxide value index  
カナ  
ローマ字  
著者
名前 牧原, 京平  
カナ マキハラ, キョウヘイ  
ローマ字 Makihara, Kyohei  
所属 慶應義塾大学医学部化学教室  
所属(翻訳) Department of Chemistry, Keio University School of Medicine  
役割  
外部リンク  

名前 母里, 彩子  
カナ モリ, アヤコ  
ローマ字 Mori, Ayako  
所属 慶應義塾大学医学部化学教室  
所属(翻訳) Department of Chemistry, Keio University School of Medicine  
役割  
外部リンク  

名前 井上, 浩義  
カナ イノウエ, ヒロヨシ  
ローマ字 Inoue, Hiroyoshi  
所属 慶應義塾大学医学部化学教室  
所属(翻訳) Department of Chemistry, Keio University School of Medicine  
役割  
外部リンク  
 
出版地
横浜  
出版者
名前 慶應義塾大学日吉紀要刊行委員会  
カナ ケイオウ ギジュク ダイガク ヒヨシ キヨウ カンコウ イインカイ  
ローマ字 Keio gijuku daigaku Hiyoshi kiyo kanko iinkai  
日付
出版年(from:yyyy) 2017  
出版年(to:yyyy)  
作成日(yyyy-mm-dd)  
更新日(yyyy-mm-dd)  
記録日(yyyy-mm-dd)  
形態
 
上位タイトル
名前 慶應義塾大学日吉紀要. 自然科学  
翻訳 The Hiyoshi review of natural science  
 
62  
2017  
9  
開始ページ 17  
終了ページ 21  
ISSN
09117237  
ISBN
 
DOI
URI
JaLCDOI
NII論文ID
 
医中誌ID
 
その他ID
 
博士論文情報
学位授与番号  
学位授与年月日  
学位名  
学位授与機関  
抄録
The sorts and amounts of edible fat intake have been important from the viewpoint of preventive medicine. Excessive fat intake has been reported to affect not only the cardiovascular system but also diseases such as the endocrine and nerve systems. At present, biological effects such as perilla oil of omega 3 PUFA (polyunsaturated fatty acid) and coconut oil of MCFA (medium-chain fatty acid) have been studied and have attracted attentions. On the other hand, the quality of the oil itself is left to the supplier. In this study, we aim to evaluate simply degradation of fats and oils with the peroxide number by 60 ℃ which is common in the home as a use condition.
 
目次

 
キーワード
Fat  

Omega 3 PUFA  

Lipid peroxide  

Medium temperature  
NDC
 
注記
原著論文
 
言語
日本語  

英語  
資源タイプ
text  
ジャンル
Departmental Bulletin Paper  
著者版フラグ
publisher  
関連DOI
アクセス条件

 
最終更新日
Oct 11, 2017 16:05:55  
作成日
Oct 11, 2017 16:05:55  
所有者
mediacenter
 
更新履歴
 
インデックス
/ Public / 日吉紀要 / 自然科学 / 62 (2017)
 
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