アイテムタイプ |
Article |
ID |
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プレビュー |
画像 |
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キャプション |
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本文 |
KO50001004-00020004-0040.pdf
Type |
:application/pdf |
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Size |
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Last updated |
:Oct 9, 2014 |
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本文公開日 |
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タイトル |
タイトル |
鯨肝臓ビタミン油抽出残渣の成分研究(第1報) : l-ヒスチヂン, l-アルギニン, l-リヂン, ステアリン酸及びパルミチン酸の分離について
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カナ |
クジラ カンゾウ ビタミンユ チュウシュツ ザンサ ノ セイブン ケンキュウ (ダイ1ポウ) : l-ヒスチヂン, l-アルギニン, l-リヂン, ステアリンサン オヨビ パルミチンサン ノ ブンリ ニ ツイテ
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ローマ字 |
Kujira kanzo bitaminyu chushutsu zansa no seibun kenkyu (dai1po) : l-hisuchijin, l-aruginin, l-rijin, sutearinsan oyobi parumichinsan no bunri ni tsuite
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別タイトル |
名前 |
The study on the chemical constituents of whale liver meal left after the extraction of vitamin oil. part 1. about the separation of l-alginine, l-histidine, l-lysine, stearic and palmitic acids.
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カナ |
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ローマ字 |
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著者 |
名前 |
井原, 豊子
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カナ |
イハラ, トヨコ
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ローマ字 |
Ihara, Toyoko
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所属 |
慶應義塾大学藤原記念工学部助手
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所属(翻訳) |
Assistant of Faculty of Eng., Keiogijuku University
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役割 |
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外部リンク |
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名前 |
阿部, 芳郎
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カナ |
アベ, ヨシロウ
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ローマ字 |
Abe, Yoshiro
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所属 |
慶應義塾大学助教授
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所属(翻訳) |
Assist. Prof. of Keiogijuku Unsversity
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役割 |
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外部リンク |
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版 |
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出版地 |
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出版者 |
名前 |
慶應義塾大学藤原記念工学部
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カナ |
ケイオウ ギジュク ダイガク フジワラ キネン コウガクブ
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ローマ字 |
Keio gijuku daigaku Fujiwara kinen kogakubu
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日付 |
出版年(from:yyyy) |
1949
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出版年(to:yyyy) |
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作成日(yyyy-mm-dd) |
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更新日(yyyy-mm-dd) |
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記録日(yyyy-mm-dd) |
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形態 |
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上位タイトル |
名前 |
慶應義塾大学藤原記念工学部研究報告
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翻訳 |
Proceedings of Faculty of Engineering, Keiogijuku University
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巻 |
2
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号 |
4
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年 |
1949
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月 |
4
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開始ページ |
40(40)
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終了ページ |
44(44)
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ISSN |
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ISBN |
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DOI |
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URI |
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JaLCDOI |
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NII論文ID |
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医中誌ID |
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その他ID |
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博士論文情報 |
学位授与番号 |
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学位授与年月日 |
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学位名 |
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学位授与機関 |
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抄録 |
Whale liver meal after the vitamin oil was extracted by the pick-up oil method is very rich in nitrogen, but the protein seems to be relatively degraded. For example the nitrogen content of liver meal is about 64%, while the amide-nitrogen content of meal hydrolysate is 20.4%. At first the meal was extracted with boiling ethyl alcohol. After cool, the light brown precipitate was separated out from ethanol extract. Further the precipitate was divided into two parts, namely ether soluble and ether insoluble-parts. From the former stearic and palmitic acids were obtained and from the latter l-alginine, l-histidine, and l-lysine were isolated.
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目次 |
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キーワード |
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NDC |
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注記 |
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言語 |
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資源タイプ |
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ジャンル |
Departmental Bulletin Paper
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著者版フラグ |
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関連DOI |
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アクセス条件 |
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最終更新日 |
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作成日 |
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所有者 |
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更新履歴 |
Oct 9, 2014 | | タイトル, タイトル タイトル を変更 |
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