Item Type |
Article |
ID |
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Caption |
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Full text |
AN00069467-00000053-0085.pdf
Type |
:application/pdf |
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Size |
:880.1 KB
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Last updated |
:May 25, 2022 |
Downloads |
: 255 |
Total downloads since May 25, 2022 : 255
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Release Date |
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Title |
Title |
セリム3世期イスタンブルの売買独占禁止令 : 野菜取引の事例を中心に
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Kana |
セリム 3セイキ イスタンブル ノ バイバイ ドクセン キンシレイ : ヤサイ トリヒキ ノ ジレイ オ チュウシン ニ
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Romanization |
Serimu 3seiki Isutanburu no baibai dokusen kinshirei : yasai torihiki no jirei o chūshin ni
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Other Title |
Title |
The prohibition of trading monopoly in Istanbul during the Selim III period : a case study of the vegetable trade
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Kana |
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Romanization |
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Creator |
Name |
藤木, 健二
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Kana |
フジキ, ケンジ
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Romanization |
Fujiki, Kenji
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Affiliation |
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Affiliation (Translated) |
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Role |
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Link |
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Edition |
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Place |
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Publisher |
Name |
慶應義塾大学言語文化研究所
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Kana |
ケイオウ ギジュク ダイガク ゲンゴ ブンカ ケンキュウジョ
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Romanization |
Keiō gijuku daigaku gengo bunka kenkyūjo
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Date |
Issued (from:yyyy) |
2022
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Issued (to:yyyy) |
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Created (yyyy-mm-dd) |
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Updated (yyyy-mm-dd) |
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Captured (yyyy-mm-dd) |
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Physical description |
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Source Title |
Name |
慶應義塾大学言語文化研究所紀要
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Name (Translated) |
Reports of the Keio Institute of Cultural and Linguistic Studies
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Volume |
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Issue |
53
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Year |
2022
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Month |
3
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Start page |
85
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End page |
98
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ISSN |
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ISBN |
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DOI |
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URI |
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JaLCDOI |
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NII Article ID |
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Ichushi ID |
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Other ID |
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Doctoral dissertation |
Dissertation Number |
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Date of granted |
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Degree name |
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Degree grantor |
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Abstract |
本稿では、オスマン帝国スルタン・セリム3世の命で施行されたイスタンブルにおける売買独占禁止令について、イスタンブル・シャリーア法廷台帳を主な史料として検討する。青果卸売市場(セブゼハーネ)における野菜取引を事例とし、そこで扱われた商品の種類や産地などを明らかにしつつ、野菜小売商らの仕入れをめぐる独占のあり方とその禁止令前後における変遷について考察する。結論では、独占をめぐる政策の連続性や禁止令の意義、野菜の価格高騰の要因などについて言及した。
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Table of contents |
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Keyword |
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NDC |
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Note |
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Language |
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Type of resource |
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Genre |
Departmental Bulletin Paper
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Text version |
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Related DOI |
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Access conditions |
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Last modified date |
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Creation date |
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Registerd by |
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History |
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Index |
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