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AA11358103-20150704-0124  
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Release Date
 
Title
Title 食の実践と卓越化 : ブルデュー社会学の視座とその展開  
Kana ショク ノ ジッセン ト タクエツカ : ブルデュー シャカイガク ノ シザ ト ソノ テンカイ  
Romanization Shoku no jissen to takuetsuka : Burudyu shakaigaku no shiza to sono tenkai  
Other Title
Title Eating Practice and Distinction : Sociological Perspective of Pierre Bourdieu and its Development  
Kana  
Romanization  
Creator
Name 村井, 重樹  
Kana ムライ, シゲキ  
Romanization Murai, Shigeki  
Affiliation 慶應義塾大学; 東京都市大学非常勤講師  
Affiliation (Translated)  
Role  
Link  
Edition
 
Place
東京  
Publisher
Name 三田社会学会  
Kana ミタ シャカイ ガッカイ  
Romanization Mita shakai gakkai  
Date
Issued (from:yyyy) 2015  
Issued (to:yyyy)  
Created (yyyy-mm-dd)  
Updated (yyyy-mm-dd)  
Captured (yyyy-mm-dd)  
Physical description
 
Source Title
Name 三田社会学  
Name (Translated) Mita journal of sociology  
Volume  
Issue 20  
Year 2015  
Month 7  
Start page 124  
End page 137  
ISSN
13491458  
ISBN
 
DOI
URI
JaLCDOI
NII Article ID
 
Ichushi ID
 
Other ID
 
Doctoral dissertation
Dissertation Number  
Date of granted  
Degree name  
Degree grantor  
Abstract

 
Table of contents
1. はじめに
2. 食の実践と卓越化 : ブルデューにおける正統化の様式
3. ガストロノミーとしてのフランス料理
4. 食の実践と文化的オムニボア
5. おわりに : 現代社会における食の実践と卓越化の分析に向けて
 
Keyword
 
NDC
 
Note
論文
 
Language
日本語  
Type of resource
text  
Genre
Journal Article  
Text version
publisher  
Related DOI
Access conditions

 
Last modified date
Aug 06, 2018 10:58:15  
Creation date
Jan 06, 2016 12:43:53  
Registerd by
mediacenter
 
History
Aug 6, 2018    著者 著者ID,目次 を変更
 
Index
/ Public / Faculty of Letters / Mita journal of sociology / 20 (2015)
 
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